Αλεποχωρι Φωτια : Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria / Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα.

Αλεποχωρι Φωτια : Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria / Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα.. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα και επεκτάθηκε σε υπαίθριο χώρο. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Ζ) στην οδό μοράβα, από το εθνικό στάδιο μεγάρων.

Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι Καίει δασική περιοχή με πεύκα και πυκνή βλάστηση.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr from www.in.gr
Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση αλεποχωρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Εντολή εκκένωσης για το αλεποχώρι.

Εντολή εκκένωσης για το αλεποχώρι.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα και επεκτάθηκε σε υπαίθριο χώρο. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Δ) στην οδό αγίου ηλία με κατεύθυνση προς την περιοχή σώρα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Το βασικότερο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή του αλεποχωρίου όπου η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες. 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Ζ) στην οδό μοράβα, από το εθνικό στάδιο μεγάρων.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα και επεκτάθηκε σε υπαίθριο χώρο.

Fwtia Alepoxwri Star Gr
Fwtia Alepoxwri Star Gr from scdn.star.gr
Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Το βασικότερο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή του αλεποχωρίου όπου η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Δ) στην οδό αγίου ηλία με κατεύθυνση προς την περιοχή σώρα.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε.

Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Δ) στην οδό αγίου ηλία με κατεύθυνση προς την περιοχή σώρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open, στην περιοχή αιγειρούσες δίνουν προτεραιότητα οι πυροσβέστες, ενώ το πιο δύσκολο σημείο είναι οι. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Το βασικότερο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή του αλεποχωρίου όπου η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες.

Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι. Ζ) στην οδό μοράβα, από το εθνικό στάδιο μεγάρων.

Fwtia Sthn Korin8ia Sygklonistikes Eikones Sto Alepoxwri Apo Thn Pyrinh Lailapa Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Sthn Korin8ia Sygklonistikes Eikones Sto Alepoxwri Apo Thn Pyrinh Lailapa Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open, στην περιοχή αιγειρούσες δίνουν προτεραιότητα οι πυροσβέστες, ενώ το πιο δύσκολο σημείο είναι οι. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες.

Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Το βασικότερο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή του αλεποχωρίου όπου η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open, στην περιοχή αιγειρούσες δίνουν προτεραιότητα οι πυροσβέστες, ενώ το πιο δύσκολο σημείο είναι οι. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Δ) στην οδό αγίου ηλία με κατεύθυνση προς την περιοχή σώρα. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση αλεποχωρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη.

Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20000 στρέμματα παρθένου δάσους αλεποχωρι. 9:17 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Posting Komentar

0 Komentar