Sıla Ve Ilker Kaleli - Yılın çifti Sıla ve İlker Kaleli ilk kez görüntülendi / Sıla ve i̇lker kaleli aynı villada görüntülenmelerinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Sıla Ve Ilker Kaleli - Yılın çifti Sıla ve İlker Kaleli ilk kez görüntülendi / Sıla ve i̇lker kaleli aynı villada görüntülenmelerinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.. Şarkıcı, korkmaz bitez'deki çiftlik evinden havuz partileri yaparak çok ses çıkardığı için çıkarıldığı iddia edilmişti. Adliyeye gelen sıla ve hazer amani'nin boşanma davası 15 dakika sürmüştü. İşte i̇lker kaleli ve sıla aşkından ilk fotoğraflar! Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti. İlanı aşkın ardından çift ilk kez bir karede görüntülendi.

Sıla'nın kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edildi. Sıla o kadar iri duruyor ve minyon erkek seçiyor ki bir o kadar daha iri duruyor. Ünlü şarkıcı sıla, uzun süre aşk yaşadığını inkar ettiği şef hazer amani ile ocak 2020'de nikah masasına oturmuştu. Instagram hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili, beraber. 07 ayrılığın ardından bodrum'a giden gençoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sıla İlker Kaleli aşkını ilan etti sonra da Sinem Kobal ve ...
Sıla İlker Kaleli aşkını ilan etti sonra da Sinem Kobal ve ... from i.internethaber.com
Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu öğrenildi. Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi? Instagram hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili, beraber. Âşıklar, bodrum'da motosiklet üzerinde objektife yansıdı. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı bodrum'da ortaya çıktı. Bilmediğim, canımdan can bir yere. notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Gündemden düşmeyen ikiliden i̇lker kaleli'nin sıla gençoğlu'nun bodrum'da kiraladığı villada görüntülenmesi aşkı ortaya çıkarmıştı. Aşklarını bir süre gizli olarak yaşamayı tercih eden sıla ve i̇lker kaleli ikilisi çok kısa bir süre önce resmi instagram hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını artık herkese duyurdu!

Çıkan bu haberlerin ardından i̇lker kaleli ve sıla'dan beklenen paylaşım geldi.

Hürriyet'ten ali keser'in haberine göre, konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı, önceki gün bodrum'da ortaya çıkmıştı. İlker kaleli ve sıla gençoğlu çifti sosyal medya hesaplarından aynı anda yakın pozlar paylaşarak ilişkilerini ilan etti. İşte i̇lker kaleli ve sıla aşkından ilk fotoğraflar! Ünlü şarkıcı sıla, uzun süre aşk yaşadığını inkar ettiği şef hazer amani ile ocak 2020'de nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde sıla'nın bodrum'daki villasında görüntülenen i̇lker kaleli, sevgilisiyle olan fotoğrafını gelirmiş. İlker kaleli ise dün sıla'nın evinde. Posta'dan suna akyıldız'ın haberine göre; İlker kaleli ise sıla'nın kendisine sarıldığı kareyi gelirmiş… bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine… bilmediğim, canımdan can bir yere… notuyla paylaşmıştı. Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan ikili, aşklarını ilan etti. Birbirlerini takip etmeye başlayan sıla ve i̇lker kaleli, gözlerden uzak aşk yaşamaya devam ediyor. Kısa bir süre önce hazer amani'den boşanmıştıgeçtiğimiz ocak ayında ünlü şef hazer amani. Sıla'nın kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edildi.

Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine. Şarkıcı sıla gençoğlu ile oyuncu i̇lker kaleli'nin aşkı devam ediyor. Sıla gençoğlu, geçen yıl şef aşçı hazer amani ile evlenmiş fakat çift, bu yılın başında boşanmıştı. Instagram hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili, beraber. Sıla'nın kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edildi.

Sıla ve İlker Kaleli'yi Yıllarca Beklediğini Açıkladı!
Sıla ve İlker Kaleli'yi Yıllarca Beklediğini Açıkladı! from img.cdn.haber365.com.tr
Aşklarını bir süre gizli olarak yaşamayı tercih eden sıla ve i̇lker kaleli ikilisi çok kısa bir süre önce resmi instagram hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını artık herkese duyurdu! İki ünlü isim dün tatil yaparken objektiflere yakalanmış ve aşkları belgelenmişti. Daha sonra oyuncu biran damla yılmaz ile yeni bir aşka yelken açan kaleli'nin bu. Âşıklar, bodrum'da motosiklet üzerinde objektife yansıdı. Bodrum'da motosiklet üzerinde objektiflere yansıyan ünlü çiftten i̇lker kaleli. Sıla ve i̇lker kaleli'nin yolları, yaşadıkları olayların ardından birleşti. İlker kaleli ve sıla gençoğlu çifti sosyal medya hesaplarından aynı anda yakın pozlar paylaşarak ilişkilerini ilan etti. Pandemi dönemini bodrum'da geçirmeyi tercih eden sıla'yı kaleli sık sık ziyaret ediyor.

#gazetemag #sıla #ilkerkalelisıla ve i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor?

Gündemden düşmeyen ikiliden i̇lker kaleli'nin sıla gençoğlu'nun bodrum'da kiraladığı villada görüntülenmesi aşkı ortaya çıkarmıştı. Çıkan haberlerin ardından i̇lker kaleli ve sıla gençoğlu'ndan beklenen paylaşım geldi. Daha sonra oyuncu biran damla yılmaz ile yeni bir aşka yelken açan kaleli'nin bu. Konu sen olunca afili olan kalbim. Instagram hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili, beraber. Sıla, hazer amani'den boşandıktan sonra i̇lker kaleli'yle aşk yaşadığı dedikodusuyla gündeme gelmişti. İki ünlü isim dün tatil yaparken objektiflere yakalanmış ve aşkları belgelenmişti. Aşk yaşadıkları magazin gündemine düştü. Ünlü çift, ilk kez bodrum'da magazin burada objektiflere takıldı. Çiftin aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Şarkıcı, korkmaz bitez'deki çiftlik evinden havuz partileri yaparak çok ses çıkardığı için çıkarıldığı iddia edilmişti. Sıla paylaşımına diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Aşklarını bir süre gizli olarak yaşamayı tercih eden sıla ve i̇lker kaleli ikilisi çok kısa bir süre önce resmi instagram hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını artık herkese duyurdu!

Posta'dan suna akyıldız'ın haberine göre; Bodrum'da motosiklet üzerinde objektiflere yansıyan ünlü çiftten i̇lker kaleli. İlker kaleli, sırasıyla son, kayıp şehir ve kayıp isimli dizilerde oynadı. Sıla o kadar iri duruyor ve minyon erkek seçiyor ki bir o kadar daha iri duruyor. Çıkan bu haberlerin ardından i̇lker kaleli ve sıla'dan beklenen paylaşım geldi.

Hızlı ve aşık! İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla, Bodrum'da ...
Hızlı ve aşık! İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla, Bodrum'da ... from i4.hurimg.com
07 ayrılığın ardından bodrum'a giden gençoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İlişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden sıla ve i̇lker kaleli, ilk kez birlikte görüntülendi. Sıla paylaşımına diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. 11 aylık evlilik geçtiğimiz aylarda sona erdi, sıla ve hazer amani 15 dakika süren davayla tek celsede boşandı. Ünlü çift, ilk kez bodrum'da magazin burada objektiflere takıldı. Ancak ikilinin aşkı uzun süre belgelenemedi. Aşk yaşadıkları magazin gündemine düştü. Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine.

Sıla o kadar iri duruyor ve minyon erkek seçiyor ki bir o kadar daha iri duruyor.

Bilmediğim, canımdan can bir yere. notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi? Birbirlerini takip etmeye başlayan sıla ve i̇lker kaleli, gözlerden uzak aşk yaşamaya devam ediyor. Haberlermagazin haberleri sıla gençoğlu ile i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor? 300 bin tl'lik aşk yuvası. İlker kaleli ise dün sıla'nın evinde. İkisinin de müzik üzerine çalışmalar yaptığı ve şu an ki durumlarından oldukça memnun oldukları biliniyor. Hürriyet'ten ali keser'in haberine göre, konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı. Başarılı ve güzel şarkıcı sıla, gönlünü yakışıklı ünlü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı. Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti. Bodrum'da aynı evde yaşadıkları öğrenilen çiftimiz, ilişkilerinin ayyuka çıkmasının ardından instagram'dan ilanı aşk ederek birlikte. Kısa bir süre önce hazer amani'den boşanmıştıgeçtiğimiz ocak ayında ünlü şef hazer amani. Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti.

Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti sıla. İlker kaleli ise sıla'nın kendisine sarıldığı kareyi gelirmiş… bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine… bilmediğim, canımdan can bir yere… notuyla paylaşmıştı.

Posting Komentar

0 Komentar